Ile kalorii: wieprzowina, wędlina (parzona), szynka, biodrówka, z kością, mięso chude, podgrzana, po upieczeniu
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze z wagą typowej porcji produktu
Planowanie posiłków: Zaloguj się »
Tabela Kalorii
Produkty wieprzowe
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka, biodrówka, z kością, mięso chude, podgrzana, po upieczeniu

wieprzowina, wędlina (parzona), szynka, biodrówka, z kością, mięso chude, podgrzana, po upieczeniu

100 g

Składniki odżywcze

w

Kalorie: 137 kcal

% dziennego zapotrzebowania*
(wg RDA - 2000 kcal)

Woda -
Kalorie 137 kcal
Energia -
Białko 24.14 g52 %
Tłuszcze 4.25 g
Popiół -
Węglowodany (jako różnica) 0.43 g0 %
Błonnik -
Cukry, łącznie -
Sacharoza 0.07 g
Glukoza (dekstroza) 0.24 g
Fruktoza 0.17 g
Laktoza 0 g
Maltoza 0 g
Galaktoza 0 g
Białko skorygowane -
Skrobia -

* RDA - Recommended Dietary Allowances (zalecane dzienne spożycie). Daje wskazówkę, jaka jest zaleca dzienna dawka witamin i składników mineralnych dla danej grupy, niezbędna do prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Oblicz własne RDA:
Obliczenia RDA są oparte na indywidualnych czynnikach, takich jak wiek, waga, wzrost i płeć. Po indywidualnym ustawieniu RDA, wszystkie produkty spożywcze w Ile-Kalorii.pl są wyświetlane zgodnie z tymi ustawieniami. W każdej chwili możesz ponownie obliczyć lub zmienić swoje RDA.

Wiek: Płeć:  

comments powered by Disqus

Najnowsze wpisy na blogu


Najnowsze przepisy



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.