Nazwa produktu | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | Kalkulator Kalorii | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Waga g | (kcal) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (mcg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (mg) | (IU) | (mg) | (mcg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mg) | (mcg) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | (g) | ||
kiełbasa wołowa, wędlina (parzona), kiełbasa, po obróbce termicznej, potrawa wędzona | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 312 | 14 | 27 | 2.4 | - | - | - | - | - | - | - | 1.1 | 13 | 11 | - | 0 | - | 0.05 | 0.14 | 0.19 | 0.11 | 1.9 | 0 | - | - | 4 | 7 | 1.8 | 13 | 105 | 176 | 1131 | 2.8 | 0.072 | 0.009 | 15 | 0.53 | 0.13 | 0.62 | 0.33 | 1.1 | 0.61 | 1 | 0.51 | Dodaj | |
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
kiełbasa, 43g | 134 | 6.1 | 12 | 1 | - | - | - | - | - | - | - | 0.45 | 5.6 | 4.9 | - | 0 | - | 0.022 | 0.06 | 0.081 | 0.047 | 0.8 | 0 | - | - | 1.7 | 3 | 0.76 | 5.6 | 45 | 76 | 486 | 1.2 | 0.031 | 0.0039 | 6.3 | 0.23 | 0.055 | 0.27 | 0.14 | 0.46 | 0.26 | 0.45 | 0.22 | Dodaj | |
kiełbasa z indyka, produkt świeży, na surowo | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 155 | 19 | 8.1 | 0.47 | - | - | - | - | - | - | - | 2.4 | 2.6 | 2 | 0.35 | 11 | 11 | 0.077 | 0.23 | 1 | 0.43 | 1.3 | 2.3 | - | 0.13 | 5 | 19 | 1.2 | 19 | 177 | 262 | 593 | 3.1 | 0.086 | 0.021 | 0 | 0.71 | 0.13 | 0.8 | 0.42 | 1.5 | 0.78 | 1.3 | 0.67 | Dodaj | |
kiełbasa z indyka, produkt świeży, po obróbce termicznej | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 196 | 24 | 10 | 0 | - | - | - | - | - | - | - | 2.7 | 3 | 2.3 | 0.43 | 11 | 11 | 0.084 | 0.26 | 1.1 | 0.32 | 1.2 | 0.7 | - | 0.18 | 6 | 22 | 1.5 | 21 | 202 | 298 | 665 | 3.9 | 0.15 | 0.024 | 0 | 0.89 | 0.19 | 1 | 0.53 | 1.9 | 0.99 | 1.7 | 0.87 | Dodaj | |
kiełbasa, polska, indyk z wołowiną, potrawa wędzona | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 226 | 13 | 18 | 3.9 | - | - | - | - | - | - | - | 2.3 | 8.3 | 6.2 | - | - | 0 | - | - | - | - | - | 15 | - | - | - | - | 1.2 | - | - | - | 1200 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | Dodaj | |
kiełbasa, polska, wieprzowina i wołowina, potrawa wędzona | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Waga | Kalorie | Białko | Tłuszcz | Węglowodany | Sacharoza | Glukoza | Fruktoza | Laktoza | Maltoza | Galaktoza | Skrobia | Wielonienas. | Jednonienas. | Nasycone | Trans | A | Beta-karoten | B1 | B2 | B5 | B6 | B12 | C | D | E | Kwas foliowy | Wapń | Żelazo | Magnez | Fosfor | Potas | Sód | Cynk | Miedź | Mangan | Selen | Treonina | Tryptofan | Walina | Metionina | Lizyna | Izoleuc. | Leucyna | Fenyloal. | ||
100g | 301 | 12 | 27 | 2 | - | - | - | - | - | - | - | 2.8 | 12 | 9.2 | - | 0 | 0 | 0.26 | 0.17 | 0.44 | 0.17 | 1.5 | 0 | 44 | - | 4 | 7 | 1 | 12 | 107 | 189 | 848 | 2.1 | 0.06 | 0.037 | 13 | 0.47 | 0.11 | 0.46 | 0.36 | 0.9 | 0.49 | 0.81 | 0.41 | Dodaj |
Najnowsze wpisy na blogu
Jedno z pytań, jakie najczęściej słyszą wegetarianie, brzmi „to skąd właściwie bierzesz białko?”. Nic w tym dziwnego, w końcu na biologii... więcej »
Już niebawem jesień, więc coraz częściej słyszymy o oczyszczaniu organizmu. Detoks czy oczyszczające diety to typowy jesienny temat numer jeden.... więcej »
Odchudzanie się jest bardzo demonizowane – jesteśmy namawiani do przyjmowania odpowiednich wspomagających zrzucenie zbędnych kilogramów suplementów,... więcej »
Wielu osobom zdrowa dieta automatycznie kojarzy się z dużymi wydatkami... Cóż, faktycznie napakowane cukrem i sztucznymi dodatkami przekąski kosztują... więcej »
Warzywa strączkowe znane są na całym świecie od wieków – bób uprawiano już w znanej wszystkim doskonale z lekcji historii Troi, soczewica była... więcej »
Z jednej strony panuje moda na zdrową, nieprzetworzoną żywność, a sztuczne dodatki do żywności są szkalowane, z drugiej – nie udowodniono w 100%, że... więcej »
Najnowsze przepisy
Danie szybkie i proste w przygotowaniu a do tego również tanie. więcej »
Któż nie lubi jagód? Te niewielkie owoce mają wiele korzystnych właściwości zdrowotnych i znakomicie smakują! Zawierają wiele witamin oraz... więcej »
Smaczna owsianka, idealna na śniadanie. Dobrze zbilansowana ilość węglowodanów i białka, która zasili Wasz organizm na min. 3 godziny, dając... więcej »
Przepyszna sałatka na każdą okazję. Idealna nie tylko jako danie główne ale również jako szybkie rozwiązanie gdy zjawią się goście. Prosta i... więcej »