Porównaj ilość kalorii: Struś
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze
Nazwa produktu
Kalorie
Białko
Tłuszcz
Węglowodany
Sacharoza
Glukoza
Fruktoza
Laktoza
Maltoza
Galaktoza
Skrobia
Wielonienas.
Jednonienas.
Nasycone
Trans
A
Beta-karoten
B1
B2
B5
B6
B12
C
D
E
Kwas foliowy
Wapń
Żelazo
Magnez
Fosfor
Potas
Sód
Cynk
Miedź
Mangan
Selen
Treonina
Tryptofan
Walina
Metionina
Lizyna
Izoleuc.
Leucyna
Fenyloal.
Kalkulator Kalorii
Waga
g
(kcal) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (mcg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mg) (IU) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g)
struś, mielony, surowy
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
165 20 8.7 0 - - - - - - - 0.91 2.7 2.2 - 0 0 0.18 0.27 1.1 0.48 4.6 0 - 0.24 7 7 2.9 20 199 291 72 3.5 0.13 0.017 33 0.89 0.18 1 0.57 1.8 0.96 1.6 0.83
Dodaj
struś, polędwica, na surowo
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
123 22 3.2 0 - - - - - - - 0.75 1.2 1.2 - 0 0 0.2 0.29 1.2 0.52 5 0 - 0.21 8 6 4.9 22 220 320 86 3.9 0.14 0.018 36 0.97 0.2 1.1 0.62 1.9 1 1.8 0.91
Dodaj
struś, polędwiczka, na surowo
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
119 22 3 0 - - - - - - - 0.58 1.1 1.2 - 0 0 0.2 0.29 1.2 0.51 4.9 0 - 0.2 8 6 3.1 22 214 312 81 3.8 0.14 0.018 35 0.95 0.19 1.1 0.61 1.9 1 1.8 0.89
Dodaj
struś, polędwiczka, po obróbce termicznej
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
155 28 3.9 0 - - - - - - - 0.38 1.3 1.3 0.13 0 0 0.23 0.29 1.3 0.54 6.2 0 - 0.23 15 6 3.3 25 245 353 77 4.7 0.15 0.018 37 1.2 0.25 1.4 0.79 2.5 1.3 2.3 1.2
Dodaj
struś, udziec wołowy, na surowo
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
116 22 2.4 0 - - - - - - - 0.52 0.85 0.81 - 0 0 0.2 0.29 1.2 0.52 5 0 - 0.2 8 5 3.5 22 216 315 72 3.8 0.14 0.018 36 0.97 0.2 1.1 0.62 1.9 1 1.8 0.91
Dodaj