Porównaj ilość kalorii: Warzywa
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze
Planowanie posiłków: Zaloguj się »
Nazwa produktu Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
Kalkulator Kalorii
Waga g (kcal)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(mcg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(mg)(IU)(mg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)
fasola, fasola navy, dojrzałe ziarna, kiełki, gotowana, odsączona, z solą
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 787.10.8115-------0.470.060.098-0-0.380.240.850.20170-106162.11111033172500.970.390.450.60.30.0740.360.0740.40.310.510.36 Dodaj
fasola, fasola navy, dojrzałe ziarna, kiełki, surowa
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 676.20.713-------0.410.0520.085-0-0.390.220.830.190190-132151.9101100307130.890.360.410.60.260.0640.320.0640.350.270.440.31 Dodaj
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
szklanka, 104g 706.40.7314-------0.420.0540.088-0-0.410.220.860.20200-137162105104319140.930.370.420.620.270.0670.330.0670.360.280.460.32 Dodaj
fasola, mung, dojrzałe ziarna, kiełki, z puszki/słoika, po odsączeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 121.40.062.1-------0.020.0080.016-020.030.070.140.03200.300.0410140.43932271400.280.160.0730.60.040.0190.0670.0170.0850.0670.0890.06 Dodaj
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
szklanka, 125g 151.80.0752.7-------0.0250.010.02-02.50.0380.0880.180.0400.3800.0513180.541140341750.350.20.0910.750.050.0240.0840.0210.110.0840.110.075 Dodaj
fasola, pinto, dojrzałe ziarna, kiełki, gotowana, odsączona, bez soli
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 221.90.324.1-------0.190.0240.039-0-0.0670.0590.240.05406.10-29150.66183098510.170.110.120.60.0780.0190.0950.0190.110.0820.130.094 Dodaj
fasola, pinto, dojrzałe ziarna, kiełki, gotowana, odsączona, z solą
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 201.90.323.5-------0.190.0240.039-0-0.0670.0590.240.05406.10-29150.661830982870.170.110.120.60.0780.0190.0950.0190.110.0820.130.094 Dodaj

comments powered by Disqus

Najnowsze wpisy na blogu


Najnowsze przepisy



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.