Porównaj ilość kalorii: Mleko
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze
Nazwa produktu
Kalorie
Białko
Tłuszcz
Węglowodany
Sacharoza
Glukoza
Fruktoza
Laktoza
Maltoza
Galaktoza
Skrobia
Wielonienas.
Jednonienas.
Nasycone
Trans
A
Beta-karoten
B1
B2
B5
B6
B12
C
D
E
Kwas foliowy
Wapń
Żelazo
Magnez
Fosfor
Potas
Sód
Cynk
Miedź
Mangan
Selen
Treonina
Tryptofan
Walina
Metionina
Lizyna
Izoleuc.
Leucyna
Fenyloal.
Kalkulator Kalorii
Waga
g
(kcal) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (mcg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mg) (IU) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g)
krem karmelowy
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
315 6.8 7.4 55 42 1.7 0.32 4.9 0 1 - 0.38 2.1 4.5 0.36 - - 0.016 0.41 0.84 0.016 0.31 - - 0.2 - 251 0.17 22 193 350 129 0.79 0.004 0.002 2.7 - - - - - - - -
Dodaj
maślanka, w proszku
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
387 34 5.8 49 - - - - - - - 0.22 1.7 3.6 - 48 9 0.39 1.6 3.2 0.34 3.8 5.7 20 0.1 47 1184 0.3 110 933 1592 517 4 0.11 0.023 20 1.5 0.48 2.3 0.86 2.7 2.1 3.4 1.7
Dodaj
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
szklanka, 120g
464 41 6.9 59 - - - - - - - 0.26 2 4.3 - 58 11 0.47 1.9 3.8 0.41 4.6 6.8 24 0.12 56 1421 0.36 132 1120 1910 620 4.8 0.13 0.028 24 1.9 0.58 2.8 1 3.3 2.5 4 2
Dodaj
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
łyżka stołowa, 6.5g
25 2.2 0.38 3.2 - - - - - - - 0.014 0.11 0.23 - 3.1 0.59 0.025 0.1 0.21 0.022 0.25 0.37 1.3 0.0065 3.1 77 0.02 7.2 61 103 34 0.26 0.0072 0.0015 1.3 0.1 0.031 0.15 0.056 0.18 0.13 0.22 0.11
Dodaj
Mleczko o smaku czekoladowym bakuś
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
72 3.2 1.8 11 - - - - - - - - - 1.1 - - - - - - 0.21 0.38 - - - - 120 - - - - 50 - - - - - - - - - - - -
Dodaj
Mleczko o smaku truskawkowym bakuś
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
66 3 1.6 9.9 - - - - - - - - - 1 - - - - - - 0.21 0.38 - - - - 120 - - - - 40 - - - - - - - - - - - -
Dodaj
Mleczko o smaku waniliowym bakuś
Waga
Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
100g
69 3 1.6 11 - - - - - - - - - 1 - - - - - - 0.21 0.38 - - - - 120 - - - - 50 - - - - - - - - - - - -
Dodaj