Porównaj ilość kalorii: Słodycze
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze
Planowanie posiłków: Zaloguj się »
Nazwa produktu Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
Kalkulator Kalorii
Waga g (kcal)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(mcg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(mg)(IU)(mg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)
budyń jajeczny, produkt na bazie mieszanki w proszku
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 4106.96.483-------0.852.42-63-0.150.412.20.221.20.4--302281.9453325402811.10.0460.02170.40.0940.380.150.550.370.620.26 Dodaj
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
pół szklanki (120 ml), 21g 861.41.317-------0.180.50.43-13-0.030.0870.470.0450.250.084--6.3480.419.570113590.220.00970.00423.50.0840.020.080.0320.120.0770.130.055 Dodaj
budyń jajeczny, produkt na bazie mieszanki w proszku, z 2% mlekiem
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 1124.12.8180.010.010.014.60.010.01-0.210.871.50.0786040.0560.240.680.0660.580.2440.0381460.3317137214870.610.0120.0164.90.160.0520.260.10.30.230.40.19 Dodaj
budyń jajeczny, produkt na bazie mieszanki w proszku, z pełnym mlekiem
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 12244180004.600-0.311.12-5260.0610.220.70.0640.520.1470.0691390.3416130207840.510.030.00760.190.0820.230.0910.210.210.340.17 Dodaj
budyń, bananowy, produkt na bazie mieszanki w proszku, typu instant
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 36700.693-------0.350.140.09-0-0.0010.0030.0060.0010.010--060.1228041514990.040.0210.010.8-------- Dodaj
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
pół szklanki (120 ml), 25g 9200.1523-------0.0880.0350.023-0-~0~00.0015~00.00250--01.50.030.52013.83750.010.00530.00250.2-------- Dodaj
budyń, bananowy, produkt na bazie mieszanki w proszku, typu instant, z 2% mlekiem
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 1052.81.720-------0.120.460.97-46100.0330.140.270.0360.30.833-41020.06122161312960.330.010.00320.130.0390.190.070.220.170.270.13 Dodaj

comments powered by Disqus

Najnowsze wpisy na blogu


Najnowsze przepisy



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.