Porównaj ilość kalorii: Produkty wieprzowe
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze
Planowanie posiłków: Zaloguj się »
Nazwa produktu Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
Kalkulator Kalorii
Waga g (kcal)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(mcg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(mg)(IU)(mg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, cała, bez kości, mięso chude i tłuste, podgrzana, po upieczeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 126185.51.40.131.40.06000-0.682.51.80.0091300.360.180.710.390.40290.21190.821926831311811.80.0970.022340.790.170.90.421.50.81.40.71 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, cała, bez kości, mięso chude i tłuste, podgrzana, po upieczeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 123145.54.50.0440.4700.150-0.852.51.801300.260.140.640.260.370270.22280.741522424513351.60.0950.038290.620.130.70.331.20.631.10.56 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, cała, bez kości, mięso chude, bez podgrzewania
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 116144.9403.70.4100.140-0.6421.40.0361300.280.150.660.290.340230.14480.781722926813101.60.110.04290.630.130.710.341.20.641.10.56 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, cała, bez kości, mięso chude, bez podgrzewania
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 1101741.20.091.30.05000-0.581.91.40.0361300.40.190.730.410.470230.21280.861926531711411.80.10.022350.780.160.880.421.50.781.40.69 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, cała, bez kości, mięso chude, podgrzana, po upieczeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 123145.54.50.0440.4700.150-0.852.51.80.0471300.260.140.640.260.370270.22280.741522424513351.60.0950.038290.620.130.70.331.20.631.10.56 Dodaj

comments powered by Disqus

Najnowsze wpisy na blogu


Najnowsze przepisy



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.