Porównaj ilość kalorii: Produkty wieprzowe
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze
Planowanie posiłków: Zaloguj się »
Nazwa produktu Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
Kalkulator Kalorii
Waga g (kcal)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(mcg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(mg)(IU)(mg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, cała, bez kości, mięso chude, podgrzana, po upieczeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 117184.41.40.131.40.06000-0.5421.40.0271300.360.180.720.390.40280.2190.821927031611931.80.0910.022340.810.170.910.431.50.811.40.72 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, podudzie/golonka, z kością, bez podgrzewania, mięso chude
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 113184.21.20.550.40.11000-0.671.81.40.041900.70.230.630.270.550-0.25180.971520923410902.20.130.022280.780.170.890.421.50.791.40.7 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, podudzie/golonka, z kością, mięso chude i tłuste, bez podgrzewania
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 24314201.40.370.410.07000-2.796.60.161100.550.160.540.240.470-0.41160.82141882159361.90.120.022240.630.130.720.331.20.631.10.56 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, podudzie/golonka, z kością, mięso chude i tłuste, bez podgrzewania
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 16717110.330.450.170.04000-1.553.60.084900.310.180.440.240.310-0.32170.72172142199641.80.0970.022360.740.150.840.391.40.751.30.66 Dodaj
wieprzowina, wędlina (parzona), szynka i woda, podudzie/golonka, z kością, mięso chude i tłuste, podgrzana, po upieczeniu
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 20019131.40.570.170.05000-1.76.14.40.0931100.260.170.520.320.550-0.29191.4172072329882.70.160.022240.820.170.940.441.60.831.50.74 Dodaj

comments powered by Disqus

Najnowsze wpisy na blogu


Najnowsze przepisy



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.