Porównaj ilość kalorii: Słodycze
Tabela Kalorii: kalorie (kcal) i wartości odżywcze
Planowanie posiłków: Zaloguj się »
Nazwa produktu Kalorie Białko Tłuszcz Węglowodany Sacharoza Glukoza Fruktoza Laktoza Maltoza Galaktoza Skrobia Wielonienas. Jednonienas. Nasycone Trans A Beta-karoten B1 B2 B5 B6 B12 C D E Kwas foliowy Wapń Żelazo Magnez Fosfor Potas Sód Cynk Miedź Mangan Selen Treonina Tryptofan Walina Metionina Lizyna Izoleuc. Leucyna Fenyloal.
Kalkulator Kalorii
Waga g (kcal)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(mcg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(mg)(IU)(mg)(mcg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mg)(mcg)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)(g)
lody, zwykłe, ograniczona ilość węglowodanów, waniliowe
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 2163.21322-------0.413.26.8-116190.0410.240.580.0480.390.690.351280.0914105199480.690.0230.0082.60.150.0450.220.0810.260.20.320.16 Dodaj
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
pół szklanki (120 ml), 66g 1432.18.415-------0.272.14.5-77130.0270.160.380.0320.260.45.90.23.3840.0599.269131320.460.0150.00531.70.0960.030.140.0530.170.130.210.1 Dodaj
lukier, czekoladowy, kremowy, produkt gotowy do spożycia
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 3971.11863-------2.195.5-0-0.0130.0170.0280.0050001.6181.421791961830.290.20.240.80.0430.0160.0650.0110.0540.0420.0660.052 Dodaj
lukier, czekoladowy, kremowy, produkt na bazie mieszanki w proszku
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 3891.35.292-----------0-0.0060.0290.0290.0800--3111.23862180760.810.290.331.60.0530.020.080.0140.0670.0520.0820.064 Dodaj
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
paczka, 388g 1509520357-----------0-0.0230.110.110.3100--12434.61472416982953.11.11.36.20.210.0780.310.0540.260.20.320.25 Dodaj
lukier, czekoladowy, kremowy, produkt na bazie mieszanki w proszku, z margaryną
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 4041.11371-------2.83.91.7-73910.0060.0260.0320.0630.010--2120.9330501431630.630.23-1.20.0450.0170.0680.0130.0590.0460.0720.054 Dodaj
lukier, czekoladowy, kremowy, produkt na bazie mieszanki w proszku, z masłem
Waga KalorieBiałkoTłuszczWęglowodanySacharozaGlukozaFruktozaLaktozaMaltozaGalaktozaSkrobiaWielonienas.Jednonienas.NasyconeTransABeta-karotenB1B2B5B6B12CDEKwas foliowyWapńŻelazoMagnezFosforPotasSódCynkMiedźManganSelenTreoninaTryptofanWalinaMetioninaLizynaIzoleuc.LeucynaFenyloal.
100g 4081.11372-------0.53.48.40.5375180.0050.0260.0350.0630.02070.263120.9330511431240.640.230.261.40.0450.0170.0690.0130.060.0460.0730.054 Dodaj

comments powered by Disqus

Najnowsze wpisy na blogu


Najnowsze przepisy



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.